Frakt & leveranser

Inom Sverige

Normal leveranstid från Coffert.se är 1-4 arbetsdagar. Undantag kan vara under och efter en större REA-period eller högtid.

PostNord

Fraktkostnaden är 49 kr inom Sverige.  För ordrar utanför Sverige kan det tillkomma en extra fraktkostnad, mellan 0-199kr. Paketet skickas med PostNord till det ombudet som du har valt eller som är närmast dig.. Du kan med kollinummer samt legitimation hämta ut ditt paket på det ombud dit paketet levererats. Du som kund är ansvarig för att de uppgifter som lämnas vid beställning är korrekta, tex namn, e-post och telefonnummer. Lämnas fel mobiltelefonnummer kan ditt paket inte aviseras via SMS utan en brevavi måste skickas hem till dig. Detta medför att avisering av ett levererat paket tar någon dag extra. Ett paket ligger kvar max 14 dagar på postombudet innan det skickas tillbaka till avsändaren. För alla paket som inte hämtas ut debiterar Coffert.se en avgift på 250 kronor. Avgiften motsvarar vad det kostar oss att skicka ut paketet samt att mottaga det i retur. Om varan vi skickat skadas eller kommer bort under transporten till dig är Coffert betalningsansvariga, du måste dock meddela vår kundtjänst inom skälig tid (14 dagar). Samma sak gäller om varan skadas eller kommer bort när du återsänder den till oss. Samtliga sändningar är försäkrade och spårbara. Tänk på att alltid spara inlämningskvittot för försändelsen du skickar tillbaka som du får hos ombudet när du lämnar i paketet.

Hämta i butik / Collect In-Store

Nu har du möjlighet att hämta ut din webborder i vår fysiska Coffert-butiker. Detta är helt kostnadsfritt oavsett priset på din order och du har din order oftast inom 1-3 arbetsdagar. När din order finns att hämta så får du ett SMS eller samtal. Paketet finns i butiken i 14 dagar innan det går tillbaka till Coffert.se lager igen. Summan för ej uthämtat paket är 250 kr och det får du som kund stå för om paketet ej hämtas ut.