Du har som kund hos Coffert.se full retur- och bytesrätt i 14 dagar. Det betyder att du har 14 dagar på dig att godkänna dina varor. Det är viktigt för oss att du blir helt nöjd med ditt köp annars får du pengarna tillbaka.

Du kan inom 14 dagar efter mottagandet av en vara välja att antingen byta den eller få pengarna tillbaka. Observera att returrätten (av hygieniska skäl) inte gäller om plomberingen är bruten. Returrätten gäller heller inte på presentkort. Du har som kund självklart rätt att utan kostnad öppna förpackningen och prova varan. När du skickar tillbaka en vara så är det viktigt att den är i samma skick som när du fick den. Den ska vara packad på ett korrekt sätt i originalförpackningen och samtliga etiketter ska vara kvar samt ligga synliga.

Skulle du vilja byta eller lämna tillbaka en vara betalar du endast 39kr i frakt. För att byta en produkt så lägger du en ny order på det plagget du önskar byta till. Skulle det tillkomma fraktkostnad på den ordern så är det bara att mejla ordernumret till order@coffert.se så tar vi bort den. Tänk på att alltid spara kvittot för försändelsen du skickar tillbaka som ni får hos ert ombud när ni lämnar in paketet.